Project

General

Profile

Create Report

Added by Felix Valiente about 6 years ago

Hello,

i discovered the module a couple of days ago, and i'm trying to understand it.
I created a product and all the stuff like in the tutorials on the website, but i came to the point that i want to print this "Product Specification".
how should i make it? there is no information about this in the website.

i would really apreciate an answer. thanks! and the module is great, excluding the report :P


Replies (6)

RE: Create Report - Added by Felix Valiente about 6 years ago

I did something and i became this... when i change to xls

RE: Create Report - Added by Matthieu Laborie about 6 years ago

Hi,

Which module are you using. You should install report.war (included in PLM distribution) in order to make it work.

Regards

RE: Create Report - Added by Felix Valiente about 6 years ago

Hi Matthieu,

Thanks for the answer, i saw the error.

Now i'm having the problem that i cant change what is printed. never mind which language i choose i have always in french.

Thanks again.

RE: Create Report - Added by Matthieu Laborie about 6 years ago

Hi

Here is a french documentation on howto create your own reports using birt.

https://www.becpg.fr/redmine/projects/becpg-community/wiki/Documentation_Rapports_et_fiches_produits

You can also change the report language on Repository > System > Reports > Product Reports > and edit properties on report templates.

https://www.becpg.fr/redmine/projects/becpg-community/wiki/Documentation_Administrateur#Les-mod%C3%A8les-de-rapports

Regards

RE: Create Report - Added by Felix Valiente about 6 years ago

Bonjour! Guten Morgen! Good Morning.

Hi,

I was trying to edit once again the Reports, i followed the instruction as Matthieu told me, and it worked good in Eclipse. Once i upload the report to Alfresco and i create/refresh the Report i get not the same that in Eclipse. see attachment.

Any Idea what i'm Doing wrong?

Greetings
Felix

RE: Create Report - Added by Philippe Quéré about 6 years ago

Hello,

Do you have any error in the log ?

Have you checked the XML returned by this webscript when you test with your nodeRef ?
http://{serveur}:8080/alfresco/service/becpg/report/datasource?nodeRef=workspace://SpacesStore/2aad6284-afc2-4d89-8bbf-bd3dd50ff1bc
Have you tried the XML returned in Eclipse ?

Regards,
Philippe

    (1-6/6)