Project

General

Profile

"No bean named 'baseListValuePlugin' is defined" received after installing Designer-Core 1.5.0

Added by Bob Tormey about 6 years ago

15:49:53,856 ERROR [org.springframework.web.context.ContextLoader] Context initialization failed
org.springframework.beans.factory.BeanDefinitionStoreException: Invalid bean definition with name 'designerListValuePlugin' defined in class path resource [alfresco/module/becpg-designer-core/context/designer-context.xml]: Could not resolve parent bean definition 'baseListValuePlugin'; nested exception is org.springframework.beans.factory.NoSuchBeanDefinitionException: No bean named 'baseListValuePlugin' is defined

Hello Everyone,

When installing designer-core 1.5.0 and the other beCPG AMPS in order as instructed on Alfresco CE v 4.2.0 (4576), I receive the error message above. It appears that a bean reference in a parent context is broken in my deployment. Is the parent reference necessary? Is there a dependency that I missed? Etc.

Spring snippets appear below.

Thank you/Merci,

Bob

<beans>
<import resource="classpath:alfresco/module/becpg-designer-core/context/model-context.xml" />
<import resource="classpath:alfresco/module/becpg-designer-core/context/designer-context.xml" />
</beans>

- <!-- List Values
-->
- <bean id="designerListValuePlugin" parent="baseListValuePlugin" init-method="init" class="fr.becpg.repo.designer.listvalue.DesignerListValuePlugin" lazy-init="default" autowire="default" dependency-check="default">
<property name="serviceRegistry" ref="ServiceRegistry" />
<property name="designerService" ref="designerService" />
</bean>
</beans>


Replies (2)

RE: "No bean named 'baseListValuePlugin' is defined" received after installing Designer-Core 1.5.0 - Added by Matthieu Laborie about 6 years ago

Hi,

baseListValuePlugin is normally provided by becpg-controls-core AMP. Have you installed all AMPs ?

Regards

RE: "No bean named 'baseListValuePlugin' is defined" received after installing Designer-Core 1.5.0 - Added by Bob Tormey about 6 years ago

Thank you Matthieu.

I re-deployed with fresh copies of all of the beCPG amps, and everything seems to be working as designed.

Gratefully,

Bob

    (1-2/2)